Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Broadway Ajándékutalvány


Broadway Ticket Hungary Kft.

2023. január 1. 0:00

Ajándékozzon maradandó élményt! A mai rohanó világban az embereknek egyre kevesebb ideje van színházba, koncertekre járni. Pedig az egyes események nagyszerűsége, az adott esemény alatt együtt töltött idő, a gondolatok ébresztése és az adott eseményen való részvétel élménye bőséggel indokolná azt.

Adjon szeretteinek, ismerőseinek Broadway Ajándékutalványt, amely a vásárlástól számított egy évig tetszőleges rendezvényre váltható be a Broadway Károly körúti jegyirodájában és a broadwayticket.jegy.hu oldalon.

"A természet csodáján túl van még valami, ami többlet. Az ember adott a természethez még valamit; csak ő, az ember, megtetézte az Alkotást alkotással, melyek gyűjtőneve a művészet. A tenger, a völgy, az erdő, a folyó, a síkság, minden föltétlen. De Bach egy fugája, Rilke egy verse, Cranach, vagy Goya egy képe, Palladio egy épülete, Goethe egy gondolata, Phidias vagy Rodin egy szobra az ajándék, melyet az ember, csak ő, egyedül az összes élőlények között, tulajdon akaratából hozzáadott a világ csodálatos művéhez. S csak ez számít az ember számára: a művészet. Minden más csak létezés, anyag és erő kölcsönhatásának ütemes vegyülete."